20.9.02

höpötihöö-saitti ivillage.com listaa säästövinkkejä ameriikan-häihin.
kyllähän minä toki tiesin, että teksasissa kaikki on isompaa. silti naimiaisiin törsätyt rahasummat iskivät luun kurkkuun köyhältä: jos juttuun on uskominen, maksaa keskimääräinen naimisiin meno jenkkilässä siinä 19 000 dollarin verran. säästövinkitkin ilmentävät osin tätä suurta pöhköyttä:

"I was able to purchase my bridesmaids dresses directly from the manufacturer at a fraction of the cost."

no, minulla ei ainakaan ole pienintäkään aikomusta maksaa ryysyjä muille kuin itselle ja sulholle. hulluja nuo amerikkalaiset......

19.9.02

onko sinulla kiusallisen epäsosiaalinen nörttisisarus, jonka soisit purjehtivan avioliiton satamaan, mutta flaksi ei tunnu käyvän? tee kuten james nixon, ja ala puffata velipoikaa tai siskolikkaa netissä. eivät tosin vaikuta järin pyyteettömiltä tämän huumorikkaan saitin luojan aikeet:

"I hope I get some pictures of naked chicks out of this. If so, then I will have proved the family wrong in that Jon can serve some kind of purpose in life."
--- James Nixon, Jon's oldest brother and creator of this site

18.9.02

tämä linkki ei liity millään tavalla naimisiin menoon, onpahan vain esimerkki siitä, millaisiin epätoivoisiin tekoihin internet voi ihmisen ajaa. ta-daa. drive me insane: tavatkaa paul mathis, mies joka haluaa että teette hänet hulluksi räpsyttelemällä hänen asuntonsa valoja, sammuttelemalla hänen tietokonettaan ja pakottamalla hänet kuuntelemaan ärsyttävää musiikkia. linkki b3tasta, i luv b3ta.

15.9.02

hitched.co.uk on välttämätön tietosivusto hääjärjestelyihin sotkeentuneille / sotketuille. bestmanille tarjolla on mm. wedding speech toolkit jonka avulle puhe syntyy tumpeloltakin. esimerkkipuheita löytyy satoja, joten siitä vaan kopioimaan.....